Alle kwalificatietornooien staan open voor inschrijving!

Beachprogramma

Hoe inschrijven?

Stappenplan

 

Inschrijven voor de tornooien i.s.m. DE POLLEPEL doe je via de nationale beachwebsite, www.belgiumbeachvolley.be. Ga als volgt te werk:

 1. Log in met je beachregistratienummer op de nationale site: inloggen.
 2. Kies voor ‘inschrijven/uitschrijven’.
 3. Klik rechts op ‘inschrijven’.
 4. Kies de provincie “ANTWERPEN”.
 5. Klik op 1 of meerdere tornooien waarvoor je wilt inschrijven met eenzelfde partner.
 6. Scrol helemaal naar beneden.
 7. Vul het beachregistratienummer van je partner en je rekeningnummer in.
 8. Werk de betaling af. Een inschrijving is pas in orde als je betaald hebt. Je zal dan ook automatisch verschijnen op de deelnemerslijst van het/de tornooi(en) waarvoor je hebt ingeschreven.

 

Inschrijven voor de tornooien i.s.m. SPETTER doe je rechtstreeks via hun website, https://spetter.com/inschrijven-voor-een-tornooi.

 

Het beachprogramma bestaat uit een aantal kwalificatietornooien. De rangschikking van deze tornooien zal worden gepubliceerd op de nationale beachwebsite, www.belgiumbeachvolley.be. Op basis van deze rangschikking worden dan teams toegelaten op het eindtornooi georganiseerd i.s.m. BVMV BEERSE. Dit eindtornooi bepaalt op zijn beurt dan weer een rangschikking van teams die verplicht moeten deelnemen aan het Vlaams Kampioenschap.

De inschrijvingen voor dit eindtornooi worden later op het beachseizoen opengezet.

Beachreglement

Het competitiereglement voor senioren en voor jeugd volgt binnenkort.

Partners

Beachregistratie

Start2Beachvolley

Initiatielessen

DINSDAG 1 mei 2018

 • MINIEMEN | voormiddag van 10u tot 11u | initiatie onder leiding van een selectietrainer beachvolleybal
  MINIEMEN | voormiddag van 11u tot 12u | tornooi
 • KADETTEN | namiddag van 13u tot 14u | initiatie onder leiding van een selectietrainer beachvolleybal
  KADETTEN | namiddag van 14u tot 15u | tornooi

Inschrijven via deruysscherjan@gmail.com

 

Partners

Beachwerking Volley Antwerpen

Selectietrainingen

Vanaf beachseizoen 2018 richt Volley Antwerpen selectietrainingen beachvolleybal in en dit analoog aan de werking zoals in de zaal. Wat betekent dit concreet? Net zoals er clubs zijn die zaalvolleybal aanbieden, zijn er ook clubs die een zomerprogramma aanbieden. Dit kunnen zaalclubs zijn, maar ook beachclubs die zich enkel richten op beachvolleybal. Net zoals bij zaalclubs, kunnen leden zich aansluiten bij een van deze specifieke beachclubs en het zijn deze clubs die dan een trainingsprogramma aanbieden.

Wat doet Volley Antwerpen in dit verhaal rond beachvolleybal? Volley Antwerpen heeft Patrick Van der Niepen aangesteld als verantwoordelijke detectie en selectie. Hij zal kinderen van de geboortejaren 2003-2004-2005-2006 of jonger detecteren en selecteren. Deze detectie wordt gedaan door indoorwedstrijden te volgen, door leden van beachclubs te volgen op de clubtrainingen of door deelname aan tornooien en ook tijdens de open training die Volley Antwerpen heeft georganiseerd.

De selectietrainingen zijn extra trainingen naast het programma aangeboden door de club, hetzij zaalclub of beachclub. Dit betekent ook dat Volley Antwerpen volledig onafhankelijk van enige club deze trainingen geeft. Kinderen worden gedetecteerd en worden door Volley Antwerpen uitgenodigd indien geselecteerd.

Kinderen die interesse hebben in een zomerprogramma kunnen hiervoor altijd terecht bij de verschillende (beach)clubs die bestaan binnen provincie Antwerpen.

 

Officieel aangesloten beachclubs bij Volley Vlaanderen:

Niet officieel aangesloten beachclubs die een zomerprogramma aanbieden:

 

Beachcommissie Volley Antwerpen

beach@volleyantwerpen.be

Beachclubs

Annorama 2018

De geselecteerde spelers kunnen hier het annorama 2018 selectietrainingen beachvolleybal downloaden.