Beachprogramma

Open trainingen

Beachclubs

Annorama 2019

De geselecteerde spelers kunnen hier het annorama 2019 selectietrainingen beachvolleybal downloaden.

Beachwerking Volley Antwerpen

Selectietrainingen

Ook tijdens het beachseizoen 2019 richt Volley Antwerpen selectietrainingen in en dit analoog aan de werking zoals in de zaal. Wat betekent dit concreet? Net zoals er clubs zijn die zaalvolleybal aanbieden, zijn er ook clubs die een zomerprogramma aanbieden. Dit kunnen zaalclubs zijn, maar ook beachclubs die zich enkel richten op beachvolleybal. Net zoals bij zaalclubs, kunnen leden zich aansluiten bij een van deze specifieke beachclubs en het zijn deze clubs die dan een trainingsprogramma aanbieden.

Wat doet Volley Antwerpen in dit verhaal rond beachvolleybal? Volley Antwerpen heeft Patrick Van der Niepen aangesteld als verantwoordelijke detectie en selectie. Hij zal kinderen van de geboortejaren 2004-2005-2006-2007 of jonger detecteren en selecteren. Deze detectie wordt gedaan door indoorwedstrijden te volgen, door leden van beachclubs te volgen op de clubtrainingen of door deelname aan tornooien en ook tijdens de open training die Volley Antwerpen heeft georganiseerd.

De selectietrainingen zijn extra trainingen naast het programma aangeboden door de club, hetzij zaalclub of beachclub. Dit betekent ook dat Volley Antwerpen volledig onafhankelijk van enige club deze trainingen geeft. Kinderen worden gedetecteerd en worden door Volley Antwerpen uitgenodigd indien geselecteerd.

Kinderen die interesse hebben in een zomerprogramma kunnen hiervoor altijd terecht bij de verschillende (beach)clubs die bestaan binnen provincie Antwerpen.

 

Officieel aangesloten beachclubs bij Volley Vlaanderen:

Niet officieel aangesloten beachclubs die een zomerprogramma aanbieden:

 

Beachcommissie Volley Antwerpen

beach@volleyantwerpen.be

Beachreglement

Het competitiereglement voor senioren en voor jeugd kan je hieronder openen en opslaan.

Partner

Beachregistratie