Algemene Vergadering Volley Antwerpen

Vrijdag 21 februari 2020 om 20.00 u.

Plaats: Zaal Den Engel Vorselaar

WARME OPROEP!

Sinds 2016 wordt de Gambiaanse volleybalbond ondersteund door Warme Gloed vzw. Naast materiaal en kleding wordt er ook financiële ondersteuning geboden.

Afgelopen zomer was er een 3-daags “volleybalfestival” voor 150 jongeren. Dankzij de medewerking van volleybalclub Kevoc werd dit een groot succes. En sinds 12 januari is er een overeenkomst voor 2 jaar ondertekend waardoor jongeren 3x per week kunnen komen trainen onder geschoolde begeleiding. Op die manier zorgen we ook voor tewerkstelling in het 13de armste land ter wereld.

Deze opleiding is ook gekoppeld aan een positieve attidude (o.a. tijdig op de training zijn) en goede schoolresultaten.

Onze volgende stap is de scheidsrechters voorzien van uniforme kledij waardoor ze meer gezag uitstralen dan in een gekleurde t-shirt van een bouwonderneming. Aangezien de kledij van de scheidsrechters recent werd gewijzigd, zouden we willen vragen om de oudere scheidsrechterskledij aan ons te schenken en wij bezorgen ze aan de Gambiaanse scheidsrechters.

Ben je bereid om jouw oude SR-kledij af te staan? Contacteer dan eerst Emiel Naets via email.naets@skynet.be of bel naar nummer 015/235193.

SPONSORS

Ethias logo